Árlista

Orvosi masszázs

25 perc: 6.000 Ft

50 perc: 10.000 Ft

Akupunktúrás kezelés

alkalmanként: 6.000 Ft


Szerződött egészségpénztárak:

Tempó EP

OTP EP

K&H EP

Dimenzió EP

Postás EP

Generali EP

Budai EP

ORVOSI MASSZÁZS

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb gyógykezelési mód. Évezredek óta mindenütt a világon betegeket gyógyítanak, elesetteket vígasztalnak érintéssel, masszírozással.

A bennünket érő folyamatos stressz hatások miatt testünk szinte állandóan feszült állapotban van, ami egyre több betegség forrásává válik.

Negatív gondolataink, mint a félelem, harag, aggodalom pedig egyfajta lelki méreganyagot termelnek. A masszázs testi és lelki szinten egyaránt segít bennünket ezen méreganyagok eltávolításában.

Támogatja a szervezetünk öngyógyító erőit, fokozza immunitásunkat a külső-belső negatív hatásokkal szemben.

A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia harmonikus áramlása. Amennyiben ez az éltető energia valahol blokkolódik testünkben, betegség kialakulásához vezet.

A masszázs célja testünk energiarendszerének harmonizálása, finom mozdulatokkal történő stimulálása, melyet támogat még a gyógynövényes olaj hatóanyaga is.

Hatékonyságának meghatározó eleme az akupresszúra alkalmazása, mely a testet behálózó meridián rendszer meghatározott pontjaira nyomást fejt ki, ezzel fokozza az áramlást az energiahiányos területeken, illetve csillapítja ott, ahol energiatöbblet tapasztalható.

Csökkenti a szöveti ödémát, mérsékli a nyomás miatti feszülést, fájdalmat. Aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcserét, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Mikor ajánlott az orvosi masszázs - teljes test illetve részmasszázs?

Ősi, főként távol keleti gyógymódokat foglal magába, melyek a hagyományos nyugati orvoslást kiegészítik - mélyebb összefüggéssel tekintve az emberi test, lélek és az univerzális szellemi erő közötti kapcsolatra.

A tartási és mozgási rendellenességek, lágyrészreumatizmusok, fájdalmas izomgörcsök esetében gyógyító, de panaszmentes egyénben is élettanilag kiváló relaxáló hatású a különböző fajtájú masszázsterápia.

Igény szerint 25 (rövid) és 50 perces (egész testre ható) masszázsterápia. Heti egy, vagy kéthetes időközönként ismétlendő kezelési módszer.

Kiválóan alkalmazható mozgásszervi problémák (pl.: nyak-, hát-, derékfájdalmak, ízületi kopások), krónikus fejfájás, nőgyógyászati panaszok, emésztőrendszeri kórképek kiegészítő kezeléseként. Ajánlott legyengült immunrendszer aktiválására, műtét utáni rehabilitációnál.